Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Vellykket Furumo-samling
i Heerenveen


Region Furumo fikk en meget vellykket samling på i Heerenveen 23. juni – 2. juli med 8 dager på is. Treningsforholdene var utmerket med relativt få løpere på isen.
 
Regionen benyttet anledningen til å prøve ut nytt utstyr, skøyter så vel som nye trikoter. I tillegg benyttet de anledningen til flotte treningsturer på sykkel i fint vær. Utenom de harde treningsøkter ble det lagt vekt på avkobling og sosiale aktiviteter med bl.a. gokart-kjøring.
 
Med 13 løpere i gruppa hadde trener Arne Skuterud mye å gjøre, men Arne Borgersen, ansvarlig for samlingen, melder om stor treningsvillighet og grei ungdom. Med på samlingen var Roger Reinton, Øyvind Andreassen, Kim Andre Eldevik, Urd Åsa Eidsten, Turi Nestegård, Ida Hope, Hilde Pedersen, Eivind Lia, Mari Hemmer, Morten Stordal, Reidar Borgersen, Odd Øystein Langegård og Rune Stordal.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.