Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Veteraner tok gull


Under det uoffisielle veteran-VM som gikk i Helsinki, Finland i helgen, ble det 5 gull-, 2 sølv- og 3 bronsemedaljer til Norge. Gullmedaljene gikk til Renate Jeppsson, Nesodden, KV30,Ingunn Sandø, Sør-Fron, KV40, Arthur Olafsen, Sandefjord, MV45, Erik Vea, Aktiv, MV55 og Arne Kjell Foldvik, Falken, MV70. Alle disse seiret med tildels overbevisende marginer. 173 menn og kvinner i alderen 30-85 år og fra 12 nasjoner deltok.

På bildet ser vi fra venstre Arthur Olafsen, Renate Jeppsson, Ingunn Sandø og Arne Kjell Foldvik. Erik Vea var ikke til stede da bildet ble tatt. (Foto: Helge Haave)

RESULTATER

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.