Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Tøff pinse for kunstløperne


Noen av jentene sammen med den amerikanske 400-meterløperen Sanya Richards på Toppidrettssenteret.
 

Sesongens første kunstløpssamling ble avholdt på Toppidrettsentret i pinsehelgen. Det ble en fin og variert pinsehelg både for deltakerne, trenerne og lederne. Treningsværet viste seg fra en hyggelig og lett sommerlig side, og det ga fine muligheter for de planlagte barmark-aktivitetene – og ikke minst sosiale innslag.

Utøverne var gjennom mye trening disse pinsedagene, fordelt på et øvelsesutvalg som dekker det meste av spekteret: spenst, intervalltrening, rulleskøyter, beachvolleyball, sykkeltur i Nordmarka og basistrening med Morthen Braathen.

Bra innsats og fremgang
Alle økter ble gjennomført med vilje, fokus og innsats. At løperne har holdt et høyt innsatsnivå, viser seg også på testresultatene på de fysiske testene, der alle viser fin fremgang.

På rulleskøyter har det generelle ferdighetsnivået økt betraktelig siden denne gjengen hadde sin første rulleskøyteøkt for ca et år siden. Nå hopper Anine dobbel salchow på sine nye kunstløprulleskøyter!

På beachvolleyballbanen har derimot landslagsgjengen et stort forbedringspotensiale, men nå er det jo heldigvis ikke den idretten det satses på…

Møte med ”kjendiser”
Under helgens samling ble det mulighet til å få autografer og bilder av noen av kjendisene fra Bislett games, bl.a. Andreas Thorkildsen, Kajsa Bergkvist og Sanya Richards. Det er populært og inspirerende å møte ”store” idrettsutøvere, og ikke minst hyggelig at de tar seg tid til en autograf.

Sosiale utfordringer
Det var også satt av tid til sosiale innslag, der høydepunktet var turen til Tusenfryd. Søndagens sykkelturen til Kikut ble raskt og enstemmig besluttet å skulle starte kl 08.15 for å få mest mulig tid i fornøyelsesparken. Det skulle, og ble, syklet fort...
Ikke alle var like komfortable med tanken på å måtte kjøre nesten alle attraksjonene , og fikk nok flyttet noen grenser i løpet av besøket på Tusenfryd.

Klar for hard trening
Landslaget og rekrutteringslaget er virkelig en positiv og samlet gjeng som nå skal ha et bra treningsgrunnlag og være godt forberedt til de harde øktene som venter under de forskjellige sommerleirene utøverne snart drar til. Og så håper vi alle at treningsarbeidet viser seg gjennom forbedrede resultater til vinteren.

Fra venstre Lise, Anne Line, Camilla (foran), Erle, Hilde, Marthe, Anine, Michael og Lene.

 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.