Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Speedy senoritas er i gang!


Fra venstre: Connie Fillinger Hovde, Kristine Ramskjær, Ellen Standal Gulliksen, Mari Verling, Lea Aas, Kim Andre Eldevik (Speedy senor) og Marit Fjellanger Bøhm. Siri Moseng Reiersen var ikke tilstede da bildet ble tatt. Connie Fillinger Hovde med hoppetau.

Speedy Senoritas har startet kommende sesong med treningssamling på Geithus helgen 28.-30. april. Region Furumo og Buskerud skøytekrets hadde også samling, så det var riktig så folksomt på Geithus i helgen. Været var surt, kaldt og vått, men det var ingen hindring for jentene. De trente første økta på fredagskvelden, mens styre og foreldre avholdt årsmøte. Saker som ble tatt opp var bl.a. planlegging av årets samlinger. Speedy Senoritas består av åtte jenter denne sesongen, og samtlige planlegger solid fremgang kommende sesong. Treningsviljen var på topp hele helgen, regnvær til tross!
 
Åtte voksne har utgjort trenerstab og serviceteam, en krevende men sosial og hyggelig jobb. Jentenes neste samling er lagt til Stavanger siste helg i mai. Alle synes det var godt å komme i gang igjen og var enige om at det var en givende samling med gode treningsøkter, mye godt humør og stor glede over å trene sammen igjen.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.