Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Speedy Senoritas i Inzell


Lea C. Aass og Siri Reiersen
(foran) på isen.
 

Vi har hatt en flott samling i Inzell. For de fleste ble det en uke, for noen bare tre dager og for andre hele to uker! Uansett har alle hatt et kjempeflott opphold. Vi har hatt 12 treningsøkter i uken. Da blir det ikke mye tid igjen til utflukter, men noen turer fikk vi med oss. Det var en opplevelse å komme til Kitzbühel, ta banen opp i ”vognen til Lasse Kjuus" og ikke minst å se hvor disse tøffe typene hiver seg ut fra. Vi har også vært i Lofer, Traunstein, Reit Im Winkl og Ørneredet.

Vi har hatt kjempevær, 20-25 grader om dagen, men kaldt om natten. Det har vært en flott tur hvor både løpere og foreldre satte stor pris på alt vi har fått være med på, vi har hatt det kjempefint både sosialt og sportslig.

Takk til alle i Speedy Senoritas for ett veldig hyggelig opphold!

Frode Bøhm og Kåre Olaf Eldevik under en utflukt til utforløypa i Kitzbühel.

Lunsj i det fri! Fra venstre Kim Andre Eldevik, Ellen S. Gulliksen, Marit F.Bøhm, Frode Bøhm og Aase Fjellanger.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.