Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

50 barn prøvde rulleskøyter under Inline Tour i Larvik


2. løp i Terra cup ble arrangert på Nordbyen i Larvik søndag 28. mai. Arrangør var IF Fram skøytegruppe. Løpet ble avholdt på parkeringsplassen på Nordbyen kjøpesenter og ble avholdt under fine værforhold.

Arrangementet startet med ferdighetsøvelser for barn. Salomon stilte med rulleskøyter og utstyr til utlån og Fram skøytegruppe hadde instruktører som veiledet ungene. Veldig poulært var det at OL-deltager Michael Flygind Larsen var med på dette sammen med ca 50 barn. Her var det mange ivrige og dyktige unger.

Selve Terra-Cupen besto av 3 disipliner; sprint, mellomdistanse og utslagningsløp. Det ble gitt poeng for hver disiplin, og den som fikk flest poeng sammenlagt var vinner. I gutteklassen var det dobbelt Sandefjord i teten med Tobias Stokke foran August Haugen.

Jenteklassen ble vunnet av Cecilie Andersson fra Stange. I kvinner senior stilte bare Maren Haugli, men hun gikk sammen med guttene og ga dem fin konkurranse.

I senior menn ble det en hard konkurranse mellom de profesjonelle rulleskøyteløperne og våre landslagsløpere på skøyter. Det endte til slutt med seier for Asier P. Itturria med Kasper Hesselberg som nr 2. Øystein Grødum ble nr 3, men her var det kamp til siste meter. Spesielt utslagningsløpet ble spennende og viste hvor fascinerende inline-løp kan være.

Ivrige og glade rulleskøyteunger i Larvik!

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.