Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Aktiv SKs bedriftslaug ble orientert om Oslos OL-planer


Fra v: Kjell Storelid (Cowi AS), Henning Hagelund, leder av ASK, Stine Lise Hattestad Bratsberg og Knut "Kuppern" Johannessen.

– ASK-lauget, klubbens bedriftsponsorer, er blitt en viktig bidragsyter til ASKs virksomhet, sa leder Henning Hagelund i innledningen under lunsjen for de inviterte laugsbedriftene tirsdag 6. februar på Valle Hovin.

I fjor ble 9 bedrifter med i lauget, og denne sesongen består ASK-lauget av hele 20 bedrifter, kunne Hagelund fortelle. De fleste var representert under lunsjen i klubblokalene hvor hovedtema var vinterlekene i 2018.

Stine Lise Hattestad Bratsberg, kjent olympisk mester fra Lillehammer 1994, holdt en svært interessant presentasjon for gjestene. Hun er engasjert av Oslo kommune for å jobbe med søknaden. Et Oslo 2018-valg, nå først ved et vedtak i NIF/NOK i slutten av mars, vil bety enormt mye for idrettstilbudet i en stadig voksende hovedstad.

– Nærhet, urbant og bruk av anlegg er viktige stikkord, fortalte hun. Skøytehallplanene på Valle Hovin ble også vist. Et Oslo-vedtak nå i mars, vil fremskynde hallplanene i Oslo er ingen hemmelighet. Med ca 30 000 besøkende og mer enn 100 000 brukertimer på isen på Valle Hovin i dag, vil interessen for skøytesport på alle måter øke kraftig, sa ASKs leder Henning Hagelund.

Knut "Kuppern" Johannessen, som er osloambassadør for 2018, måtte bare medgi at dette kan bli en drøm for en gammel oslogutt. Kjell Storelid, sølvgutten fra Lillehammer 1994 etter Koss, var tilstede gjennom ASK-Laugsbedriften Cowi AS. Han også var tydelig på at Oslo-planene, og spesielt det å få til en skøytehall i Oslo, er den klart beste løsningen. 30. mars vil avgjørelsen falle: Oslo/Lillehammer, Trondheim eller Tromsø.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.