Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Allsidig og morsom kunstløpsamling


Landslaget i kunstløp var nylig samlet på Bolærne. Helgen startet med båttur i øsende regn og endte i en strålende dag med tubekjøring søndag. Treningen var allsidig og morsom, og foregikk i gymsalen i det tidligere militære anlegget i tillegg til ute. Lørdag var det satt av tid til klatring og rappellering i fjellvegg. Søndag kom også Crister, ballettpedagog og dommer fra «Isdans», og jentene fikk lære en dans fra Chorus Line.
 
Alle på landslag og rekrutteringslag var til stede med unntak av Michael og June. Av trenere deltok Marek, Janusch, Berit, Tonje og Lillian. Lørdag kom også Vibecke. Takk til Tønsberg ved Sturla Mysen som gjorde en fantastisk jobb og Norges Skøyteforbund ved Vibecke for en flott helg. Takk også til Marek for annerledes og morsomme treningsøkter!

Hilsen Ann-Julie og Lillian

 

Anine og Erle i full fart.
Bak f.v.: Camilla Gjersem, Anne Line Gjersem og Lise Nordbotten. Foran f.v.: Hilde Aaby, Anine Rabe, Erle Harstad og Ann-Julie Arnesen.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.