Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Flotte norske prestasjoner
i Skate CopenhagenFra venstre: Anine Rabe, TT, Oda Halvorsen, AKK, Hilde Aaby, AKK, Sofie Marthinsen, AKK, Lene Stenersen, AKK, Celine Mysen, TT og Anne Line Gjersem, AKK.
Det var deilig å være norsk i Danmark for syv norske kunstløpstalenter som deltok i Skate Copenhagen helgen 23. - 25. mars. Flotte prestasjoner og gode norske plasseringer viser at jentenes målbevisste trening og satsing begynner å gi resultater. Anine Rabe fra Tønsbergs Turn og Hilde Aaby fra Asker Kunstløpsklubb kapret henholdsvis sølv- og bronsemedalje i helgens internasjonale stevne i København.

Sammen med øvrige norske deltakere Anne Line Gjersem, Sofie Martinsen, Lene Stenersen og Oda Halvorsen, alle fra AKK, og Celine Mysen fra TT, viste de norske jentene at de har framtiden foran seg på isen. I kamp med 29 løpere i Novice-klassen plasserte alle de norske seg blant de elleve beste.
 
– Resultatene i København viser at jentene våre absolutt er med og kjemper i toppen. Vi har mange unge løpere med stort potensial. Slike stevner er fin erfaring på veien videre mot toppen, sier Tonje Myrberg, hovedtrener i TT.
 
Anine Rabe kom på annenplass både i kortprogrammet og friløpet, bare slått av suverene Caroline Pettersson fra Sverige. Hilde Aaby lå på syvendeplass etter kortprogrammet, men gikk seg opp til tredjeplass etter et solid friløp.
 
Camilla Gjersem fra AKK var påmeldt, men deltok ikke på grunn av skade.

Resultater (pdf):

. På pallen: Anine Rabe, TT nr, 2 og Hilde Aaby, AKK nr 3. Vinner ble svenske Caroline Pettersson

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.