Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Flott pinsesamling i Bjugn


NSF avholdt sin første samling for ungdom i Bjugn i pinsehelgen. Et 20-talls ungdommer fra Bjugn, Trondheim, Asker, Tynset, Stavanger og Bergen deltok på campen, som startet med innkvartering i gamle skole internatet. De fremmøte ungdom stilte med spent forventning og godt humør. Det ble gitt info. om leir og kurs innhold til alle.

Alle møte frem til første del av kurset lørdagsmorgen kl. 0900 der detaljene for helgens program ble fyldig forklart for en lydhør forsamling.

Innhold for campen:

  • Kunnskap om idrettsorganisasjonen
  • Årsplan
  • Skøyteskolen
  • I - soner
  • Inline/rulleskøyter
  • Hurtigløptrening
  • Basistrening

En engasjert og dyktig trener, Ståle Njåtun fra Asker sto for den teoretiske og praktiske del av treningen. Kasper Hesselbjerg ledet for en morsom og innholdsrik rulleskøyetrening ute og inne, der latteren satt løst hos deltakerne. Noen av deltakerne meldte seg like god på Terra-cupen om mandagen.

Makan til treningsforhold i Bjugn skal man lette lenge etter, med skøytehall, treningshall, rulleskøytebane, sykkelterreng og mer. «200 meter til alt» er et begrep i Bjugn.

Som vanlig ble vi godt mottatt av Bjugn, med Knut Hellem i spissen. Bjugn er og blir en idrettsbygd. Så jeg ser frem til sesongen med løp i Fossenhallen. Dette var første ungdomsleir, og jeg er overbevist om at dette blir en tradisjon i fremtiden. Neste pinse i 2008 er minst 100 skøyteungdom samlet, en utfordring til alle klubber i Norge! Til alle kritiske røster, ta av dere hatten for Bjugn!
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.