Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Hett for inline-løperne på Skreia


 Fra juniorklassen: Vinneren August Theodor Haugen med startnummer 18.
 

Det ble en varm og flott dag under sommerens Terra Cup 2 på Skreia, hvor arrangørene hadde lagt alt til rette for at dette skulle bli et flott arrangement. Dagen startet med Barnas Dag, hvor samtlige skoler på Skreia var invitert.
 
Tilsammen 70 barn stilte på rulleskøyter og lot seg absolutt ikke hindre av den stekende solen. En time gikk ungene og storkoste seg på banen, og vi var glade for at Maxim stilte med mange flasker og drikke – slik at samtlige unger holdt ut. Etter endt skoleløp ble det utdelt pokal til den beste skolen, og alle fikk hver sin medalje for gjennomført Terra Cup.
 
Det ble også utrolig varmt for de eldre deltakerne på Terra Cup. Etter samråd med løpere og arrangører ble den lengste distansen kuttet ned til 5000m, noe som var til det beste for alle deltakerne.
 
I barn/ungdomsklassen deltok et titall løpere fra forskjellige skøyteklubber. Alle gjorde en kjempeinnsats og gjennomførte to distanser. Pga av feil med resultatlistene har vi nå kun sammenlagt-plasseringer, dessverre ingen distanseplassering.
 
I klasse jenter junior vant igjen Ingvild Hellem fra Bjugn Ørland SK, ei jente som virkelig har satt fart på rulleskøytene. På andreplass kom Henriette Lilløy Bruun fra Sandefjord.

I gutter junior ble igjen August Theodor Haugen fra Sandefjord SK klar vinner, men Raymond Hellem fra Bjugn Ørland SK fikk vist at han ikke ligger langt bak. Tredjeplass i denne klassen tok Amund Skoglund fra Skreia SK.
 
I eliteklassen for jenter stilte det to løpere, Solveig Nordengen og Cecilie Andersson. Det ble en real fight mellom disse to jentene på samtlige distanser, men det var Solveig Nordengen fra SSK Toten/Mjøsteam som vant knepent sammenlagt. Dessverre falt Solveig over målstreken på siste distanse, men hun gikk allikevel seirende ut i denne klassen. Vi sender Solveig en hilsen om god bedring, og håper å se henne på banen igjen snart.
 
I eliteklassen for menn ble det en knallhard konkurranse. Også her stakk Sandefjord SK avgårde med sammenlagt-seieren ved Tormod Bjørnetun Haugen. På en god annenplass kom Asier Peña Iturria fra Aktiv Skøyteklubb, og Frode Bartholdsen fra HIL kom på tredjeplass.
 
Arrangøren Skreia SK har gjort en fantastisk jobb med arrangementet, og problemene med resultatlistene skal de ikke lastes for. Konkurransen ble gjennomført på en glimrende måte, og vi sender en stor takk til Skreia for den innsatsen de har gjort.
 
Så gjenstår det å ønske alle velkommen til Oslo søndag 1. juli, hvor Nordisk Cup og Terra Cup arrangeres. Lørdag 30. juni er det oppvisning på Aker Brygge, så det er all grunn til å ta en lang helg i Oslo!

Bildet:
Ingvild Hellem flankert av Henriette Lilløy Bruun og Linda Bredalslien.

 Barnas Dag: 70 unge løpere på startstreken.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.