Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Sesongens siste i Fosenhallen


Bjugn/Ørland Skøyteklubb arrangerte i helga åpent kretsstevne i Fosenhallen, der over 50 løpere deltok. I tillegg til løpere fra klubbene i Trondheim, deltok også løpere fra Hamar. Stevnet bestod av en konkurransedag med fastsatte distanser lørdag, og med valgfrie distanser søndag. Mange benyttet de valgfrie distansene til å prøve å sette personlige rekorder, og til å prøve lenger distanser som kommer på programmet neste år, når de rykker opp i ny årsklasse.

Noen som kan nevnes fra helgas stevne:

• Skøyteklubbens ferskeste medlem, landslagsløper i kombinert Espen Rian, deltok i stevnet. Han oppnådde meget gode tider, til å være debutant på skøytebanen.
• Gøran Botngård gikk løp for første gang denne sesongen, etter å ha vert satt ut av kyssesyke hele sesongen. Han oppnådde gode tider, og fikk dokumentert at han er friskmeldt. Han kan nå starte forberedelsene til neste sesong.
• Ingvild Hellem satte ny landsrekord sammenlagt for sin årsklasse, i den lille firkampen (500 – 1500 – 1000 – 3000).

– Å holde avslutningsstevne i midten av mars, er noe vi vil prøve å gjøre til en tradisjon i Fosenhallen, sier Steinar Fagerheim i Bjugn/Ørland SK.

Resultater finner du på www.bosk.no

 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.