Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Stor fest for Fred Anton


I forbindelse med avdukingen Fred Anton Maier-statuen i Tønsberg 6. desember innbyr Tønsberg Turn til en skøytefest utenom det vanlige på Quality Hotel i Tønsberg. Det er lagt opp til en festaften der tidligere skøytehelter kommer for å gjøre stas på Fred som for øvrig også fyller 70 år den 15. desember.
 
For skøyteinteresserte nordmenn er dette en flott mulighet til å feire årets julebord sammen med mange av de personer, både norske og utenlandske, som var med å prege skøytesporten på 50- og 60-tallet.

Samtidig vil det være en fin måte å takke Fred, som gjennom sin merittliste på skøytebanen og på sykkelsetet har gledet oss med sine fantastiske prestasjoner, noe som medførte at han ble valgt til århundrets idrettsmann i Vestfold.

Kuppern, Hjallis, Per Ivar Moe, Roald Aas, Nils Aaness, Torstein Seiersten, Jonny Nilsson, Ard Schenk og Cees Verkerk er noen av løperne som kommer. Det blir underholdning med det kjente nederlandske showbandet Kleintje Pils, mens Nordre Sving spiller opp til dans.

Det er lagt opp til hotellpakker for de som ønsker en overnatting i Tønsberg, og påmeldingsfristen er 6. november. Overskuddet av arrangementet går til opprettelse av Fred A. Maier fondet-til støtte for unge lovende idrettsutøvere fra Vestfold.

For påmelding og andre detaljer, se programmet.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.