Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Gode treningsforhold for forbundsløperne i Inzell


Løperne sammen med trener Peter Mueller på isen i Inzell. (Foto: Petter Andersen)
Forbundsgruppa ligger i disse dager i Inzell på treningssamling. Været har vært noe varierende, men treningsforholdene har vært gode både for istreningen og for alt av barmarktrening.

Laget er nå en blanding av meget unge lovende gutter og jenter og litt mer erfarne løpere. Disse har godt treningsutbytte av hverandre, samt at det er godt for miljøet. Samtidig vil de unge lære mye av den kvaliteten og mengden som blir gjort i treningsarbeidet av utøverne som ligger godt opp i verdenstoppen. Slik  kompetanseoverføring og læring er viktig for at Norge skal utvikle nye internasjonale toppløpere.

Inzell/Berlin-samlingen er en viktig fram mot sesongstarten, og det vil bli gjennomført en del testløp. Dette er viktige og gode konkurranser for treningen, slik at en får kjørt gode kvalitetsøkter. De fleste løperne var godt fornøyde med gjennomkjøringen av testløpene forrige helg og jobber videre med sine utviklingsområder frem mot sesongstarten og NM enkeltdistanser i Hamar 1-2. november.

Forbundsgruppa vil være i Inzell frem til 19. oktober, og avslutter med ei uke i Berlin (19-26. oktober). I Berlin vil det også bli gjennomført et testløp, som vil være siste test før NM og World Cup- kvalifisering 1. og 2. november.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.