Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Kunstløp på Nærbø


Nærbø IL har fått nytt flerbruksanlegg inkludert en flott ishall. Nå har de startet kunstløpgruppe med skøyteskole for barn og unge. Per i dag er det 23 deltakere i alderen 3 til 14 år. Primus motor er Åse Lode som selv er tidligere utøver innen aking. Hun har fått god hjelp fra Stavanger Kunstløpklubb hvor hun selv og datteren deltar på kunstløptrening hver uke. Nå håper Åse at kunstløpgruppa fortsetter å vokse hvilket hun har stor tro på. Etter hvert håper hun på mer profesjonell trenerhjelp.

Torsdag 7. februar var breddeidrettsansvarlig i NSF, Julie Vister Nordbø, på besøk på Nærbø i forbindelse med er kretsmøte i Rogaland Skøytekrets. Hun fikk en omvisning i det nye anlegget og deltok på istrening.

– Det var imponerende å se hva de har fått til i løpet av tre måneder. Hvis alt går etter planen, kan Rogaland snart skilte med to kunstløpklubber. Det er veldig moro. Opprettelse av flere kunstløpmiljøer er en satsning i breddeidrettsarbeidet i NSF, sier Nordbø.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.