Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Frisk satsing i Mjøsteam


Ole Bjørnsmoen Næss, Amund Farås og Jonas Bekken på rulleskøyter.
 

Regionlaget Mjøsteam hadde i juni rulleskøytesamling på den flotte rulleskøytebanen på Skreia. Dette var den andre samlingen i oppkjøringen for kommende sesong, og i alt deltok det åtte løpere fra Mjøsteam og tre fra samlingslaget.
 
Vi var kjempeheldige med været, og fikk i løpet av helga fire fine og svært nyttige rulleskøyteøkter under kyndig veiledning av hovedtrener Marius Berg og Yngve Raudberget (samlingslaget).
 
Løperne har trent godt siden begynnelsen av mai og ser ut for å være i god rute. Laget består av 11 fremadstormende og ivrige juniorer og en senior, men grunnet sykdom og fotballturnering var 4 løpere forhindret i å delta i samlinga denne gangen.
 
SSK Toten var arrangør og deltok på lørdag med sine løpere i treningsgruppe 1 og klubbtrener Ida Kvikstad Skoglund. De fikk også fine og nyttige tilbakemeldinger fra Mjøsteam-trenerne, noe som sikkert sporer til ekstra innsats fremover. Lørdagskvelden var samtlige løpere, trenere og ledere samlet til en sossial og hyggelig grillfest på Hekshus Camping på Kapp.
 
Mjøsteam ser i år ut for å ha et ungt og spennende lag, som normalt møtes til treninger i Mjøsområdet fra to til tre ganger ukentlig.

Bildet over: Runar Sanderud. Til høyre: Foran f.v. Marius Berg, Robin Nicolai Gruben, Mari Øverli, Line Moen Bredalslien, Solveig Nordengen, Ole Bjørnsmoen Næss og Yngve Raudberget. Bak f.v. Amund Grønvold Skoglund, Jonas Bekken og Runar Sanderud.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.