Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

40 skøytetalenter på Terra-samling i Vikingskipet


Denne uka har 40 ungdommer i alderen 12 til 16 år deltatt på «Terra skøytesamling» på Hamar. Det har blitt mange gode og harde  økter, både på barmark og på is. Hovedtrenere under samlingen har vært Nina Bjørnbeth og Lasse Sætre, assistert av Odd Øystein Langegård og Petter Andersen. Eskil Ervik ledet ei barmarksøkt, og flere av løperne på forbundsgruppa har også vært med og gitt gode råd. Maren Haugli hadde en lydhør forsamling foran seg da hun snakket om sin karriere.

– Jeg synes det har gått over all forventning, og jeg ser gjerne at denne samlingen gjentas på sommerisen hvert år, sier Lasse Sætre.

– Det har vært en utrolig fin og positiv gjeng å jobbe med. Det er mange som kan nå langt hvis de beholder iveren og er villige til å trene mye, sier han.

Her er noen bildeglimt fra samlingen:

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.