Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Skøyteløperne gledet
kreftsyke barn i Arendal

Skøytelandslaget ligger for tiden i treningsleir i Arendal. Torsdag kveld deltok løperne sammen med skiskytterlandslaget i et skirenn (!) for kreftsyke barn fra barneavdelingen på Sørlandet Sykehus.

Rennet foregikk i 30 graders varme på snø som var hentet fra Setedalsheiene. Det var masse folk til stede, og og det ble en fantastisk dag for barna som selvsagt fikk medaljer, diplomer og drøssevis med autografer.

– Det er ikke ofte vi får innbydelse til slike arrangementer. Vi setter veldig pris på at man gjør noe for barn som er syke, sier lederen i Støtteforeningen for kreftsyke barn i Aust- og Vest-Agder, Kristin Farbergshagen til Agderposten.

På bildet ser vi barna sammen med skøytelandslaget og skiskytteren Halvor Hanevold (ytterst til høyre).

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.