Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Stor interesse for NM i Arendal

Arbeidet med å planlegge NM allround i Arendal er i godt gjenge. ASK og Dølemo IL møter stor velvilje fra alle som blir spurt om å bidra til at Arendal skal arrangere et NM av «den gode gamle sorten».

Arendal kommune og næringslivet i byen har gitt økonomiske bidrag som setter arrangør-klubbene i stand til å gjøre NM 2006 til en folkefest. NSFs «lokale» sponsor, Ugland Industrier har meldt at de vil være tungt tilstede under arrangementet.

Arendal og omegn kunstisbane ble en realitet takket være politisk samarbeid mellom 4 kommuner, en honnør til godt gjennomført arbeid. NM-arrangørene setter pris på dette, og vil sende ut gratisbilletter til alle skolebarn på barnetrinnet i disse kommunene. Dette tiltaket vil også omfatte Åmli kommune, som er delaktig via Dølemo IL.

Det er stor lokal interesse for det kommende mesterskapet, faktisk har det også også kommet flere forespørsler fra personer også utenfor lokalsamfunnet. Et av byens hoteller kan fortelle at de første henvendelsene om rombestilling ifm NM er kommet.

Straks setter hovedkomiteen for NM i gang en massiv markedsføring av arrangementet. Når vi skriver desember, skal det ikke være mulig for innbyggerne på Sørlandet å ikke være orientert om hva som skal skje på Arendal og omegn kunstisbane 17.–18. desember. At det også skal kåres NM-vinnere på 5000m damer og 10000m menn var en gladmelding for arrangørene.

Arrangementskomiteen håper skøyteinteresserte i hele Norge finner veien til Arendal 17.–18. desember. – Vi skal avgjort arrangere et skøyte–NM som skal bli severdig. Får vi godvær, blir det folksomt i Arendal, sier Arild Grødum i NM-komiteen.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.