Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Finn Aamodt imøtegår VG-tittel

«Sportssjefen tvilte på sprint-gutta», skrev VG i en tittel etter Evens og Petters suksess i Nagano. Dette stemmer overhodet ikke med Finns uttalelser i selve artikkelen, og Finn tilbakeviser ordlyden i tittelen.

– VG trykker igjen en såkalt «salgbar» ingress. Er det journalisten som vil vise seg frem, eller er det desken som tror slike ingresser selger? Feil er det «okke som». Snakk om å tolke alle uttalelser i verste mening. Kan vi stole på VG? Tør vi uttale oss lenger til en slik avis?

– Selvsagt hadde vi tro på Petter og Even, ellers hadde vi selvsagt ikke sendt dem til den andre siden av kloden for å konkurrere! Jeg er jo sitert på at vi valgte riktig og at vi så potensiale allerede for flere uker siden! Mine uttalelser om vi kunne sende sprinterne er bygd på starten av sesongen, da vi planla sesongen og verken hadde resultater eller penger. Da uttaket skjedde, hadde vi heller ikke penger, men valgte tross det å sende gutta. Det bør jo bevise at vi hadde trua! Min kommentar i så henseende var ment udelt positivt. Heldigvis at vi trosset budsjettet. Det er grunn til å gi all honnør til gutta – de jobber hardt og fortjente selvsagt å få delta i sprint-verdenscupen, sier Finn.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.