Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Slik blir Fosenhallen

Dersom byggearbeidene går etter planen, vil den nye Fosenhallen stå klar til bruk om halvannet år. Sammen med eksisterende idrettsanlegg, vil Bjugn dermed ha et imponerende bredt tilbud til idretts-interessert ungdom - og stå som et forbilde for andre norske kommuner.

Etter at kommunestyret nylig ga sitt endelige klarsignal, starter byggearbeidene senere i sommer. Hallen skal bygges samtidig med den nye videregående skolen i Botngård.

Flerbrukshallen vil i tillegg til skøytebanen få plass til 7'er-bane for fotball, ishockeybane med fulle mål, curlingbane og løpebane med tartandekke innenfor oppvarmingsbanen. I tillegg vurderes det å bygge en klatrevegg og legge ei basketbane i den ene svingen.

Hallen ligger like inntil både eksisterende idrettshall og svømmehall, slik at garderobene i idrettshallen også skal benyttes av de som trener og konkurrerer i den nye.

På oppløpssida blir det ei varmestue, og tribunene vil gi plass for mellom 3000 og 4000 tilskuere.

 

 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.