Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Fumihide trenger vertsfamilie!

AFS Norge Internasjonal Utveksling tar hvert år imot ca 150 ungdommer fra hele verden, som alle bor hos norske vertsfamilier og går på videregående skole i ett år. I august kommer også Fumihide fra Japan. Han er svært ivrig i lengdeløp, og vil gjerne fortsette med det i Norge.

Fumihide beskrives som en blid, utadvendt og sporty gutt som lett kommer i kontakt med andre mennesker. Han elsker å drive med idrett, og her er skøytesporten det aller viktigste. Om vinteren trener han hardt og mye, og det er viktig for ham at han får anledning til å drive med skøyter her også. Ved siden av dette er han bl.a. med i en roklubb, i tillegg til at han jobber frivillig for en organisasjon som organiserer diverse aktiviteter for barn.

Til høsten kommer altså Fumihide til Norge for å tilbringe et skoleår her oppe i nord. I den forbindelse leter AFS etter noen som kunne tenke seg å være vertsfamilie for ham. AFS-familier finnes i alle former, enslige, kjernefamilier, skilte og gifte, med og uten barn. Det viktigste er at man har interesse for å ta inn en utenlandsk ungdom for et år, og behandle vedkommende som en del av familien.

Høres dette interessant ut? Besøk gjerne AFS på www.afs.no , send e-post på info@afs.no , eller ring 22 31 79 00 for mer informasjon.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.