Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Kunstløpsamling i Trondheim

Helga 7.-9. oktober hadde Trondhjems Skøiteklub, kunstløp, invitert til samling i Leangen ishall for landslaget og rekrutteringslaget i kunstløp.

Løperne ankom torsdag kveld og dro hjem søndag kveld. De var innkvartert hos TSK sine løpere. Dette ble svært vellykket helg. Løperne hadde flere timer på is alle dagene og det var også barmarkstrening både på Leangen og i TT-hallen. Vi som var tilskuere fikk oppleve mye fin trening, piruetter, trinn og hopp, og ikke minst en kjempefin gjeng med positive ungdommer.

Bespisningen foregikk i klubbhuset til TSK som ligger nær ishallen. Fredag kveld var gruppene på bowling og slappet av. TSK fikk på denne måten med både løpere og trenere om ikke ellers ville ha kommet seg på en slik samling. June og Nicole fikk trene sammen med landslaget, og Maiken W., Pia og Kristina fikk sammen med sine trenere være med rekrutteringslaget. Dette var en svært positiv opplevelse for både løpere og trenere.

TSK takker NSF ved Vibecke Sørensen for at vi fikk til denne samlingen. Vi sender også en takk til tilreisende og egne trenere som var med og gjorde helga så bra.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.