Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Kunstløpsamling
i Skiens nye, flotte ishall

Løperne sammen med trenerne Marek og Ela.
Nok en kunstløpsamling – både for løpere og trenere – ble gjennomført i helgen, denne gangen i den nye ishallen i Skien. Det var to isøkter og én barmarksøkt pr. dag, og hovedvekten ble lagt på trening av teknikk og hurtighet. Fra Sverige kom landslagstrener Ela Magnussson, som sammen med Marek stod for gjennomføringen av programmet.

Under helgen fikk vi også besøk av sportssjef Finn Aamodt og Øystein Haugen fra sportsstaben i forbundet. Det ble presentasjon og diskusjon omkring treningsfilosofi, og nyttige innspill og erfaringer kom også fra Ela. Hun har trent frem svenske Lina Johannson til topp internasjonale plasseringer.
 
Ellers ble «trenerteam kunstløp» presentert og definert. Utøvernes personlige trenere inngår i teamet, som har Berit Steigedal som leder. Marek Chrolenko er landslagkoordinator med ansvar for gjennomføringen av samlinger og tester.

Samlingen i helgen var vellykket, og det var spesielt positivt og få gjennomført et slikt kunstløpsarrangement i en ny og flott Skien ishall. Anleggene i Skien er ellers svært godt egnet for felles arrangementer for kunstløp og hurtigløp. Takk til Skien kommune, og de som bidro til at dette arrangementet var mulig.

Over til venstre: Finn under sitt foredrag.
 
Over til høyre: Trenerteamet er på plass! Foran f.v. Berit Steigedal, Susanne Lidholm Torgersen, Tonje Myrberg og Lillian Arnesen. Bak f.v. Marek Chrolenko og Janusz Kondera.

Bildet til venstre: Marek leder «barmarkstrening» innendørs.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.