Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Fine sesongforberedelser
for kunstløperne

Fra landslagssamlingen i juni: Besseggen forseres!
Første helgen i september er det landslag- og rekrutteringssamling i Tønsberg. Parallelt er det dommerkurs og kurs for arrangører. For første gang vil det nye dommersystemet bli testet her hjemme. Utøverne kjører gjennom sine programmer som i konkurranse og får en tilbakemelding fra dommerne. Det blir første gjennomkjøring for sesongen og det blir spennende å få prøvd det nye dommersystemet. Wige Data vil også være til stede og teste datasystemet.
 
Kunstløperne har hatt en fin vårsesong med flere samlinger enn noen gang tidligere. Vi hadde blant annet en flott samling på Beitostølen i juni. Dette har vært positivt – det har blitt et fint samhold i laget, og utøverne viser fin fremgang. Det er gjennomført flere fysiske tester, og mange av jentene viser imponerende resultater for sin alder.
 
Utover høsten vil det også bli månedlige samlinger, og vi vil få besøk av Sveriges lovende Lina Johansson, som ble nummer sju i junior-VM i fjor, og hennes trener Ella Magnusson til en av samlingene.
   

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.