Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Lagtempo-medalje i Collalbo

Jentene underveis: f.v. Camilla Helene Hallås Farestveit, Frida van Megen og Rikke Jeppsson. Til høyre jentene med medaljene: fra venstre Frida, Rikke og Camilla. (Foto: Sander Hvammen)

De norske jentene tok tredjeplass i lagtempo under European Junior Games i Collalbo sist helg. De fikk tiden 3,35,48. Nederland vant foran Tyskland. I gutteklassen ble Norge 1 med Mats Roger Jensen, Christoffer Rukke og Joachim Haugen nummer seks med 4.14,30 og Norge 2 med Roald Eidsheim, Martin Strickert og Espen Hvammen nummer 8 med 4,29,30. Nederlenderne vant på 3.57,30 som er under gjeldende verdensrekord for juniorer. Arrangørene var ikke klar over dette, og det ble ikke gjennomført dopingkontroll. Rekorden vil derfor trolig ikke bli godkjent av ISU.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.