Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Startskudd for Region Østviken

Trener Hendrik-Jan Huijzer.
Daglig leder Henning Hagelund.
Onsdag 13.april ble en merkedag for Region Østviken med introduksjon av ny trener og «kick-off» for løperne. Sportssjef Finn Aamodt åpnet med et meget engasjert innlegg om hva det vil si å være toppidrettsutøver og hva dette krever.

Han understreket betydningen av å ha et tungt og velorganisert skøytemiljø i Oslo området, noe som også utøvere og klubbene i distriktet positivt bifalt.

Daglig leder av regionen, Henning Hagelund orienterte en interessert tilhørermasse om status for regionen og hvilke planer som foreligger. Meldingen til løperne var krystallklar: Regionsordningen er en toppidrettssatsning som krever full dedikasjon fra løpere og støtteapparatet og målet er at Region Østviken skal bli den mest betydningsfulle leverandøren av topputøvere til skøyte-Norge innen 2010.

Den nye treneren Hendrik-Jan Huijzer presenterte seg selv og fortalte om sine ambisjoner og Øystein Haugen orienterte om treningsdagbok og krav til rapportering.

Interessen fra løperne og tilbakemeldingene etter møtet tyder på at man er på rett spor og at man nå får det tilbudet man så sårt har lengtet etter.

 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.