Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Salomon Tour i Bergen

Til tross for store nedbørmengder og kraftig vind, lot mer enn 20 personer seg friste til å forsøke seg på Salomons rulleskøyter tirsdag 14. juni.

På den nye Festplassen i Bergen var det for anledning satt opp partytelt hvor ivrige rulleskøyteinteresserte kunne beskue noen av Salomons utvalgte modeller. Det var også anledning til å teste rulleskøytene, noe som mange benyttet seg av. Både bergensere og turister lot seg friste.

En av turistene, en jente fra Polen, var nettopp kommet i land fra fergen som går mellom Norge og Island. Hun ble så fascinert av arrangementet at også hun lot seg friste til å forsøke Salomons inlineskøyter. Hun er en ivrig rulleskøyteløper i sitt hjemland og kunne på Festplassen vise stor dyktighet med piruetter med mer, til glede for de tilstedeværende.

Salomons representant Øyvind Dagestad, sørget for god informasjon om skøytene, og Bergen Skøyteklubbs medlemmer var behjelpelig med undervisning av nye utøvere. Noen amerikanske damer var veldig opptatt av arrangementet og fotograferte som bare det.

Det var en stund fare for at arrangementet måtte avlyses på grunn av været, da dekket på Festplassen ble nokså glatt, men både nye og etablerte løpere hadde full kontroll på granitthellene, og bergensere er dessuten vant til regn...

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.