Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Skøyteskole med venteliste!

I Bergen er interessen for skøytesport enorm for tiden. Torsdag startet Bergen Skøyteklubb opp med sesongens første skøyteskole. Mer enn 70 elever var møtt frem denne kvelden, og de ble fordelt på åtte instruktører. Klubben hadde også to yngre hjelpeinstruktører som var til meget god hjelp. Dessverre kunne ikke klubben ta i mot alle som ringte for å melde seg til skolen. Mer enn et titalls personer måtte beklageligvis bli satt på venteliste.

Til tross for et kraftig regnvær torsdag kveld, og at innerbanen på Slåtthaug så ut som en liten innsjø, var læreviljen til de fremmøtte upåklagelig. Noen tok fort til seg den nye lærdommen. Bare i løpet av den korte skoletimen kunne man se store fremskritt hos de fleste elevene. Ungene var, heldigvis, godt kledd for været, og det kom godt med, for det ble noen fall på isen/i vannet.

Noen barn fant fort ut at det ikke var så farlig å falle. Det var tvert i mot gøy, fordi de da kunne skli bortover isen så vannspruten stod høyt tilværs! Å gå på skøyter, det er gøy!

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.