Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Skøytefolk med bok om sommer-OL

To kjente skøyteprofiler, Per Jorsett og Åge Dalby er blant forfatterne av boka «Olympiske sommerleker 1896-2004», som lanseres i disse dager.

Boka gir et innblikk i de moderne olympiske sommerlekene fra Athen i 1896 til og med Athen i 2004. Her trekkes linjene fra de antikke til de moderne lekene. Her er samlet et omfattende utvalg av rekorder, milepæler og spesielle hendelser for hvert sommer-OL. Leseren får en komplett oversikt over alle de 1270 norske deltakerne gjennom tidene og deres prestasjoner.

Norske profiler får spesiell omtale. Bildematerialet i boka er unikt og gjør Olympiske sommerleker 1896–2004 til en leseopplevelse av de sjeldne.
Olympiske vinterleker 1924–2006 kommer etter OL i Torino, våren 2006.

Boka er utgitt på Akilles Forlag og kan kjøpes på internett via Idrettsbutikken.
 
 

Åge Dalby og Per Jorsett sammen med bilderedaktør Jan Greve (t.v.).
 
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.