Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Fornøyde løpere på
sommeris i Tønsberg

Team Sommeris Tønsberg har gjennomført sin årlige «happening». I 3 uker har det vært kunstløp som har vært i fokus på messeområdet der Tønsberg ishall ligger. I løpet av disse ukene har TST hatt ca 200 deltakere fra de yngste og opp til norske og tyske forbundsløpere.

Treningsopplegget ble i år utvidet til å innebefatte 3 treningsøkter på isen i tillegg til barmark-/ballett-trening. Den første treningsøkten på is ble benyttet til «edges». Tilbakemeldingen på dette var entydig positiv.

Hardtarbeidende trenere
Vi hadde i år 9 trenere/instruktører og dette teamet jobbet meget godt sammen og sørget for et godt sportslig resultat. Mange av trenerne var i aktivitet på isen fra kl 0800 til kl 1830 hver dag med kun ett fokus: å sørge for at deltakerne fikk et godt utbytte av oppholdet.
 
Arrangementskomiteen er som foregående år imponert over den entusiasme og innsatsvilje Trenerne legger i opplegget for den enkelte gruppe/løper. På kveldstid var det koreografi som ble utført, og mange av programmene som deltakerne skal vise i sesongens konkurranser ble til under leiren. Også i år har vi hatt utenlandske løpere og trenere hos oss. Annett Pôetczh Rausenbach var også i år trener og hadde med seg 5 løpere fra sin klubb i Chemnitz i Tyskland. De vil etter alt å dømme også komme tilbake neste år.

Uten mat & drikke…
Vi besluttet også å bruke mer ressurser på innkvartering og forpleiningsopplegget for årets leir enn tidligere. Dette var en erfaring fra 2003, fordi leirens lengde økte fra 2 til 3 uker.
 
Denne satsingen har vi igjen har høstet mange positive tilbakemeldinger om. Det har også vært et aktivitetstilbud utenom det å gå på skøyter. Høydepunktet her var søndagens båttur med maksimalt sommervær og aktiviteter som bading, tubekjøring osv. Dette ble vestfoldreklame av beste merke.

Omfattende prosjekt
Treningsperioden har vart i 3 uker, men forberedelsene og klargjøring av isen med mer startet mye tidligere enn dette. En stor takk til alle som har bidratt til at arrangementet har blitt gjennomført på en meget god måte, og vi håper på å se de fleste igjen også neste år. Vi vil kontinuerlig se på mulige forbedringer og tilleggsmuligheter for trening, og opplegget for neste års arrangement kan inneholde nye tilbud og muligheter.

Arrangementskomiteen takker deltakere, trenere og øvrige for å ha vært med på å bidra til en flott treningsleir i Tønsberg. Vi ønsker velkommen tilbake til oss i 2005!

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.