Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Første Speedy-samling
for satsingsgruppa

Sist helg hadde Speedy Senoritas sin første samling på barmark for satsingsgruppa. Sju løpere og like mange voksne inntok idretts-anlegget på Furumo i Geithus fra fredag 22. til søndag 24. april.
 
Det var et strålende vårvær hele helgen, som det alltid har vært under teamets samlinger på Furumo.
 
Fredag ble det litt fotball til oppvarming, bøy og tøy og gjennomføring av 3000m som inngår i testprogrammet til NSF. Resten av testen ble tatt lørdag formiddag, i tillegg til en nøye gjennomgang av uttøyningsøvelser.
 
Kveldsøkta besto av 1,5 time med oppvarming, gjennomgang og utføring av ulike styrkeøvelser, samt bøy og tøy. Lørdagen ble avsluttet med ”bad taste”-show, hvor jentene hadde kledd seg ut og sminket seg til det ugjenkjennelige. Showet ble gjennomført med bravur, stor applaus fra tilskuerne og med velfortjente premier til alle.
 
Lørdagens opplegg ble fulgt opp søndag, samt diverse balanseøvelser og tekniske grunnøvelser. Det ble lagt stor vekt på uttøyning av muskler og å innlære øvelser som skal gjennomføres etter hver økt. Bøy og tøy er meget viktig, både for å få full utelling av treninga og for å forebygge skader.
 
Det er plottet inn samlinger for både basisgruppa og satsingsgruppa framover til sesongstart i oktober. Disse datoene kommer vi tilbake til.

 

Siri Moseng Reiersen trener spenst og koordinasjon ved å hoppe over tau.
Koordinasjon, spenst og balanse kan trenes via enkle metoder. Her er June Eldevik i gang, mens Kåre Eldevik og Marit Moseng er ”tyngdepunkter” Tilskuere er Lea Aas og Siri Moseng Reiersen.
Jentene kan mer enn å gå på skøyter. De har også utsøkt smak når det gjelder klær og sminke. Fra venstre står Ellen Gulliksen, Siri Moseng Reiersen, Therese Johansen, Lea Aas, June Eldevik, Marit Bøhm og Rikke Jeppsson.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.