Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Speedy på «Verdens Ende»

Men forbundets jentegruppe er langt fra å være på kanten av stupet! Det blåste riktignok kratig, men vi gjennomførte en tøff barmarksøkt med vind fra alle kanter, men som bildet forteller - dette er en gjeng med ivrige jenter. Smil og glede, iblandet tøff trening gjør susen! Og en softis i idylliske Hvasser i fantastisk august vær, var en behagelig avslutning på dagens økt.

Jentene har blitt sponset av Wingames i Tønsberg og fremstår meget bra i sine nye rosa jakker. Jentene har hatt samling i Tønsberg fra 26-28.08 og har blant annet trent med noen av Norges beste brytere, dette til gjensidig nytte og ikke minst, ett avbrekk fra den tradisjonelle barmarkstreningen.
 
Siden vi hadde samling i Vestfold, var det naturlig med sjømat til lørdagskos, ikke alle satte like stor pris på dette, men maken til mat finnes ikke, ifølge trenere og ledere! Vi hadde dessverre ikke tid til å fiske selv, men fiskebrygga har mye godt.

Jentene har blitt veldig strukturerte, dette gjør at 3 års jobb ser ut til å lykkes, vi ser at treningen/terpingen gir resultater. Sommerisen fortalte mye, selv om ikke alle løperne deltok der, men samtlige av Speedy-jentene noterte seg personlige rekorder. En av jentene hadde ikke perset på flere år.

Vi håper selvsagt at alle vil lykkes med teamets og hver enkelts målsetting for kommende sesong. En gang i måneden har vi hatt samling, og utover det har utøverne trent aktivt med egen klubb. Vi har en kjempeflott gjeng med jenter og mottoet er: VI VIL, VI KAN OG VI SKAL!

Fra v. Ellen Gulliksen, Marit F. Bøhm, June Eldevik, Kristine Ramskjær, Therese Johansen og Siri Reiersen. Rikke Jeppsson var ikke tilstede da bildet ble tatt. Bak: lagleder B. Eldevik.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.