Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Laguttak og Mari Hemmer

Gratulerer med de flotte resultatene i NM enkeltdistanser, og det til tross for at et par av de beste gutta ikke kunne stille grunnet sjukdom. Dette lover svært godt.

Det som får meg til å skrive inn er imidlertid laguttaket. Etter min mening ble Mari Hemmer forbigått i fjor i tilsvarende uttak på denne tiden av året. Dette medførte at døra til representasjonslagene ble smelt igjen for hele sesongen, til tross for flere sterke løp. Men det er nærmest umulig å slå seg inn på lag som ligger på felles samlinger i ukevis, og som konkurrerer på verdens raskeste baner. Det at Mari har klart å motivere seg for å trene for fullt et år til, til tross for den behandling hun fikk i fjor, er intet mindre enn imponerende. Og i NM presterte hun bedre enn noen gang, og det til tross for at 5000m ikke sto på programmet. Uansett hvordan jeg snur og vender på resultatene fra NM, kan jeg ikke forstå annet enn at Mari presterte bedre enn minst to av guttene og en av jentene som er tatt ut til world cup-sirkuset. Og da her jeg ikke tatt med de gutta som ikke deltok. Jeg tar for gitt at det bare er sportslige resultater som legges til grunn.

Siden Mari er Oslo-utøver har hun også mulighet til å søke Oslo idrettskrets om reisestøtte. Skal vi finne en løsning sammen? Jeg synes ikke Mari skal få døra i fleisen en gang til.


(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.