Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

NM og landslaget

Følger med interesse debatten på disse sidene om landslagets manglende deltakelse I NM. Jeg må slutte meg til bekymringen, og tror dette vil ha en negativ innvirkning på interessen i det lange løp. Dette må man ta på alvor, og det må tas tak i situasjonen. Det finnes sikkert mange svar på hvordan dette kan gjøres, men hvorfor ikke stille litt klarere krav?

Gjør som flere andre nasjoner. Legg NM til en helg tidlig i sesongen, og bruk det som direkte uttak til verdenscup eller mesterskap. Da tror jeg nok de beste finner det for godt å stille opp. Unnskyldningen om formtopper og belastning er gammeldags!


(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.