Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Look to Bjugn

Kanskje det er uærbødig å trekke sammenligninger med Roosevelts oppfordring i en langt viktigere kamp enn den som foregår på skøytebanen, men jeg kan ikke motstå fristelsen til å skrive om hans sitat “And if there is anyone who doubts the democratic will to win, again I say let him look to Norway.”

And if there is anyone who doubts the will make an indoor skating rink, again I say let him look to Bjugn.”

Vi som bor i Trondheim har ved flere anledninger jobbet for å få en skøytehall til byen. Det har vi ikke klart. Heldigvis har entusiastene i Bjugn klart det vi ikke fikk til; å få med seg politikere og lokalsamfunn i arbeidet med å realisere en trøndersk skøytehall. Noen vil nok mene at hallen heller burde ligge i Trondheim, for ikke å si i Oslo. Saken er nok den at alternativet til en hall i Bjugn ikke er en hall i Trondheim, men snarere ingen hall i det hele tatt! Jeg gleder meg til å reise til Bjugn for se på skøyteløp og kanskje prøve noen runder selv, og vil takke bjugningene for at de har skaffet Trøndelag en skøytehall!
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.