Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Presisering

Dersom mitt innlegg 08.08 kan tolkes slik at jeg ikke ønsker skøytehall i Oslo (eller andre store byer), så vil jeg gjerne få rette opp denne misforståelsen. En hall i Oslo vil være av uvurderlig betydning for skøytesporten.
 
Hensikten med mitt innlegg var å gi heder til de som faktisk har klart å realisere bygging av en hall. Mitt håp er at hallen i Bjugn kan inspirere andre til å se at slike planer er gjennomførbare. Dersom alt går som planlagt, vil hallen i Bjugn også vise at man kan bygge ganske mange skøytehaller før man for eksempel nærmer seg prisen for Nye Bislett. På denne måten er det ikke sikkert at hallen i Bjugn står i veien for andre prosjekter, kanskje vil den heller brøyte vei for flere haller?
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.