Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Svar til Gjerde

Noe ble oppklart nå, men hovedintensjonen om å få mer sendetid i tv-mediene, står ved lag. Kanskje er ISU for lite interessert i hurtigløp? Kanskje kan NSF utarbeide en strategiplan for å få mer sendetid i radio og tv-mediene. Et mer aktivt NSF overfor presse, næringsliv og ISU savnes.

Men det haster med å få skøytekanalen NRK mer aktiv. Det er svært viktig at verdensmesterne Rune Stordal og Even Wetten samt langdistansetornadoen Øystein Grødum blir presentert for det norske folk! At den gamle medaljevinner Lasse Sætre gjør comeback etter langvarig skade er et annet av mange journalistiske poenger som burde vært presentert i NRK og TV2.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.