Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Er vi svikta av skøyteheltene våre?

Det er lett å lene seg tilbake nå som det går så bra. Men det kommer tider efter dette, også. Og da er det lett å se ett område der våre skøytehelter har svikta: I avlen!
 
Selvsagt er det lett å lene seg tilbake efter bøttevis med milløp, som har gitt massevis av glede til oss supportere, og tru at jobben er gjort. Og det hadde jo vært hyggelig, det - og kanskje endog fortjent!
 
Men sånn er nå ikke en gang denne kravstore verden. Se på Eddie Verheijen og Yep Kramer! Det er'kke bare å lene seg tilbake. Det har'em skjønt i Holland - og på Bjerke. Pluss noen gode forsøk nede hos Fram, som jo alltid ligger i forkant teknologisk. Så får dere, våre elskede, gamle skøytehelter, heller leve med oss kravstore supportere. Skal vi holde tritt med Holland, så er det ikke av med kondomdrakta og på med dressen - men av med kondomdrakta og over i avlen!
 
Ha en fantastisk skøytesesong, både gamle og nye skøytehelter - på alle måter!


(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.