Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

NRK og skøytedekningen

Statskanalen fornekter seg ikke når det gjelder ufattelig dårlig prioritering av nyheter.
Jeg viser til det faktum at Håvard Bøkko på forhånd var storfavoritt til å bli vår første vinner av junior-VM på skøyter siden Geir Karlstad vant i 1982. Altså så vi slutten på 24 år med lite optimisme for nasjonalidretten, men den nye optimismen i 2006 har åpenbart ikke nådd frem til NRK. Jeg har i hvert fall ikke fått med meg noen forhåndsreportasjer fra Erfurt.

Vel, da de to løpene til Bøkko var gjennomført på fredag, og han ledet suverent, skulle man jo tro at en seriøs redaktør i statskanalen fant plass til en reportasje om dette.
Pøh! Det ble ikke engang omtalt i noen av de sportsbolkene som følger nyhetene og kveldsnytt.

Lørdagens 1500 meter gjorde hans tittel så godt som sikret, men heller ikke denne gang klarte statskanalen å gjøre jobben sin. Ja, for det er faktisk NRK sin jobb, som den norske kanalen som har tatt på seg å dekke skøyteidretten, å informere om at 24 år med skuffelser for norske juniorer på skøytebanen går mot slutten.
 
Jeg er så luta lei av å måtte fortelle disse menneskene hvordan de skal gjøre jobben sin.
Denne skøytedekningen vitner definitivt ikke om kvalitetssikring hos NRK. Jeg ber om at alle skøytevenner refser NRK for sin feilprioritering. Dette skal vi ikke akseptere.

Til slutt får vi sende våre gratulasjoner til familien Bøkko og Hol.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.