Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Mer om uttakskriterier

Til Reidar Borgersen: Min kommentar gikk på innlegget til Arne Borgersen om uttaket til Junior-VM, og hans konklusjon om at sportssjefen måtte gå på bakgrunn av det manglende jenteuttaket. Dette synes jeg er å fullstendig overdimensjonere saken.
 
Du trekker inn uttaket av Eirik Lunde Pedersen til World Cup samt EM-uttaket, noe som ikke har vært et tema for meg i det hele tatt. For ordens skyld vil jeg presisere at jeg ikke er involvert i uttak til representasjonsoppgaver over hodet, jeg holder meg til NM og LM og har evig nok med det.
 
Men til Reidars direkte spørsmål om uttaket av Eirik Lunde Pedersen til World Cup (selv om det skulle være et brudd på uttakskriteriene) burde få konsekvenser for sportssjefens stilling er mitt svar selvsagt et klart nei, like lite som Junior-VM-uttaket bør være det. La oss nå for all del gi saken dens riktige dimensjoner.
 
Det er etter min mening ikke fornuftig å bryte uttakskriterier eller spilleregler i andre av livets forhold, det skaper uforutsigbarhet og usikkerhet. Men det er selvsagt fornuftig å diskutere endringer av kriteriene, med tanke på hva som er best for norsk skøytesport sett i et utviklingsperspektiv.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.