Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Spørsmål til Brynjar Haarberg

I et innlegg på disse debattsider utfordrer Brynjar Haarberg meg til å forklare Peter Müller og Finn Aamodt om at det faktisk er en forskjell på allround-konkurranser og enkeltdistanser. Jeg kan forsikre Haarberg om at de to nevnte herrer er kjent med dette, i likhet med de fleste andre som er opptatt med skøyter. I så måte har jeg intet å bidra med.
 
Jeg forutsetter at Haarberg er kjent med at et vesentlig poeng med sammenlagtmesterskap er å kvalifisere seg til siste distanse. Jeg ber derfor Haarberg om å besvare følgende tre enkle spørsmål:

1) Finnes det andre løpere i Norge med kapasitet til å være blant de 12 beste både sammenlagt etter 3 løp og på 5000 m i et allround-VM i dag enn Eskil Ervik og Håvard Bøkko?

2) Hvis vi ser bort fra de to nevnte løperne i spørsmål 1, hvilke to løpere anser du til å være våre beste 5000 m løpere pr. i dag og dermed de som har størst sjanse til å få gå siste distanse i et allround-VM?

3) Hva vurderer du som beste resultat i et allround-VM av en 12. plass sammenlagt etter fire løp eller en la oss si 15. plass etter 3 distanser, men ikke kvalifisert for 10000 meter?

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.