Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Jentene blir ikke tatt ut

Historien gjentar seg: Ingen norske jenter er uttatt til junior-VM neste helg. Hvor blir det av løftene fra NSF om at det skal satses på jenter Er det bare festtaler?

Er det noen som bør satses på, så er det vel juniorene. Jentene er nok ikke i verdenstoppen ennå, men de tre beste jentene i junior-NM har vist fin framgang i år og må gis tillit for at de vil fortsette og at fremgangen skal fortsette. Dette minner ikke mye om tillit.

Dette uttaket passer bra inn i den manglende forutsigbarheten vi har fra sportssjef Finn Aamodt som er ansvarlig for uttak. Skal Aamodt fortsette med dette, blir det som det stod i Dagsavisen før OL: «Finn eller forsvinn». Uten radikale forandringer med forutsigbare uttak samt bygging av tillit til resten av skøyte-Norge omgående, er ikke jeg i tvil om hvem som bør forsvinne.

Finn Aamodt og NSF: Send også 3 juniorjenter til VM i Erfurt!
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.