Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Begrepet innendørshall

Jeg misliker begrepet innendørshall som man nå bruker til stadighet. Hallen er ikke innendørs i en annen hall. Bruk heller begrepet innendørs skøytebane, eller storhall skøyter.

Så til saken: Vi trenger nok noen storhaller for is-idrett med plass til 400m bane. Men det koster. Fem haller vil sikkert koste 500 mill.kr. For den summen kan vi trolig bygge 25 utendørsbaner. Hva skal vi velge? Hva tjener skøytesporten best m.h.t. rekruttering? For å hevde oss i toppen må vi nok ha innendørsis, og helst tilgang hele året, men trenger vi særlig mange av dem? For omfattende rekruttering i alle landsdeler trenger vi også et stort antall utendørsbaner.

Jeg skulle ønske anleggsspørsmålet kunne bli virkelig sentralt i norsk skøytesport. Er det det?


(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.