Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Terminliste

Da det ble klart at det omsider var klart for re-åpning av Savalen, medførte dette naturlig nok stor glede. Forbundet tok i tillegg mål av seg at banen også skulle brukes flittig. Etter å ha sett den preliminære terminlista må jeg revurdere hva forbundet mener med "bruk", siden det ikke er lagt ett eneste stevne dit.

Er det da tenkt at banen kun skal fungere som en treningsbane og som en avlastning for Vikingskipet? Men hvorfor er det da lagt så mange NC-løp nettopp dit? Og hadde det ikke vært en idé å legge NC-avslutningen til Savalen i mars og på den måten gjenskape noe som før var et begrep innen norsk skøytesport? Er det sviktende hukommelse og/eller lunken interesse i å lytte hos forbundet som skyldes en slik mangel på "frem fra glemselen"-evne? Selv om dette kun er et utkast, er det tydelig å lese hva forbundet tenker...
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.