Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Svar II til Arild Gjerde

At jeg stilte spørsmål om din rolle om den ikke kunne sammenliknes med den 7 far. og Nils A. Eggen, er det ikke dermed sagt at jeg rent retorisk GJORDE det. Innvalget var dette gjort med to ulike perspektiv.

I hele din retorikk har det vært tendenser (jeg har hele tiden tatt dine uttalelser som pva forbundet – og her påpeker du din egen og eneste innrømmelse) til en gjennomgående oppad- og ned-holdning i din korrespondanse. Slik skaper forargelse og avstand. Og ikke minst er det viktig for dine kommunikasjonsparter å vite i hvilken rolle du uttaler deg, noe du nå ser ut til å ha skjønt.

Ad. Savalen har jeg vel egentlig ikke noe særlig større mht entusiasme enn folk flest. At jeg uttalte meg etter å ha sett preliminær terminliste var det som en reaksjon på og fortolkning av, som om forbundet ikke hadde tatt kontakt med ”Savalen” og heller ikke hadde, i det minste forsøksvis som et hint, – satt opp Savalen-BANEN som et mulig arrangør-alternativ. Ikke noe hadde vært mer naturlig enn det. I ettertid sier du at denne kontakten faktisk har funnet sted, men det kom ikke fram i ditt forrige innlegg. I det hele tatt er informasjonen om hva banen er tenkt brukt til, sparsom fra forbundet. Mitt utgangspunkt var altså om ikke forbundet hadde videre planer om noe som helst der oppe. Da er det vel lov å undres?

At Savalen gjenoppstår er selvsagt gledelig. Men mitt poeng er at gleden blir kortvarig om ikke banen brukes. Det er vel nok av nedlagte baner i Norge, nå?

Jeg husker godt og er klar over din kjempeinnsats på Savalen. Blant det jeg husker best var da jeg i 1981 sto klar til start og speaker – som jeg snart fikk vite var deg – i en og samme setning ramset opp hele min ”idrettslige karriere” inkl. perser. Slik står det respekt av! Som en slags takk for oppmerksomhet sendte jeg deg en e-post med lykkeønskninger på din 60- års dag…

Heia Savalen!
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.