Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Uttak allround-VM

Av en eller annen grunn er debatten om hvorvidt noen av juniorjentene ville kunne ha blitt blant de 25 beste i VM altoverskyggende for øyeblikket. Selvfølgelig tragisk at ikke minst ei av dem får sjansen til å bevise akkurat det, men verre synes jeg faktisk det er at en av våre tre beste allroundere holdes utenfor 4-mannslaget både i EM og (ser det ut til) VM.

Sætre og Grødum ble foretrukket i EM, tilsynelatende fordi Mueller og Aamodt ikke har forstår konseptet ”allround”, og nå uttaler de involverte seg til diverse nettaviser som om det samme er i ferd med å gjenta seg til VM: ”Grødum går for verdensrekord i Calgary” (Agderposten) og ”vi [har] Øystein (Grødum) og Lasse (Sætre) som kan ta distanse-medaljer.” (Mueller iflg. Glåmdalen).

En ting er at både Sætre og Grødum notorisk gjør et nummer av at de ikke bryr seg om sammenlagtresultatet – enda verre er det at en løper med allroundkvaliteter altså systematisk holdes utenfor allroundmesterskapene. Nå er ikke laget til VM offentliggjort ennå, så en kan vel håpe på at rettferdigheten skal skje denne gangen…?
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.