Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Terminliste

En av grunnene til at det er misnøye rundt terminlista og særlig NC, er at løperne har veldig liten mulighet til å påvirke direkte. Mitt forslag er å legge ut en preliminær liste for så å ha en høringsfrist både på datoer og distanseoppsett. Samtidig må det primært være dem som faktisk deltar i NC som skal lyttes til.
 
Videre er NSF gjennom terminliste-oppsettet iferd med å gjøre sporten til en eksklusiv idrett for det sentrale Østland. Det er bare sporadiske opptredener fra andre områder i første del av sesongen. At NM arrangeres tidlig på høsten er en virkelig uting som bare gagner de som kan kalles profesjonelle.
 
Den første NC som kvalik for verdens cup er greit og logisk. Men hvorfor fortsetter man med så mange cuper i første del av sesongen? Igjen eksklusiviteten. Prosentvis er det flere utenfor sentrale Østland som legger opp før senior alder enn innen. Kan terminlista være noe av grunnen til dette? Mars er en måned hvor forholdene ofte er glimrende, men løperne er slitne og lei. Dette er noe som bør vurderes og vektlegges i arbeidet med terminlista.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.