Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

EM-uttaket

Amen. Enig i alt som er skrevet her vedr. Borgersen og Hemmer. Kritikkverdig vurdering rundt Odd, ubegripelig behandling av Mari. Deler spesielt tankene til Georg omkring kvoter til framtidige mesterskap.
 
Gleder meg til EM (og håper det blir kuling i skiflygningsarenaen!). Men må si at det hadde vært artigere med en heltent Odd Borgersen på startstreken, klar til å gi "alt". Er ikke overbevist om at våre to store langdistanseprofiler kommer til å kjase seg ut på f.eks. 1500m. Og så liker vi ikke at vi stiller med folk i allround som underskriver resultatlista på 500m. Gøy om vår danske venn slår halve norske herrelaget på sprinten. Men ikke sånn vi egentlig vil ha det!
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.