Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Nye skøytehaller

Følger med interesse diskusjonen på denne debattsiden angående lokalisering av nye skøytehaller. OL eller ikke OL, skøytehaller må vi ha for å henge med i utviklingen av denne nasjonalidretten som vi er så glad i - i alle fall de som leser denne debattsiden.

Tar meg derfor den frihet å kaste frem et nytt lokaliseringssted - GEILO. Som sikkert noen vet ligger Geilo i Hol kommune, og i denne kommunen har vi som kjent lange og gode skøytetradisjoner. Geilo er, nest etter våre tre største byer, Norges største turistdestinasjon. Beliggenheten og klimaet er glimrende. Midt imellom Oslo og Bergen - 800-900 meter over havet. Tenk hvilken rekordbane dette kunne blitt! En skøytehall på Geilo kunne blitt en virkelig attraksjon - et skøytesportens Mekka ikke bare for Norge, men også for resten av skøyteverden!

At en slik hall kunne komplettere Geilo som et vintersportssted i ultraklassen er noe jeg som lokalpolitiker i Hol kommune bryr meg om - men som sikkert ikke alle andre skøyteinteresserte er like mye opptatt av. Men tenk dere hvilke rammer et rekordstevne på Geilo i mars kunne by på - ski og skøyter i skjønn forening!

Om dette bare er tullprat fra min side? Kanskje - men OL på Lillehammer var også bare en sprø tanke første gang den ble lansert. Den som lever får se - hermed er ideen fremlagt!
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.